Ruoppaus Pyhtäällä ja Etelä-Suomessa

Veppling Ky on vesirakentamisen ammattilainen, jolta saat ammattitaitoiset ruoppaukset Pyhtäällä ja lähialueilla kuten Kotkassa, Loviisassa, Porvoossa, Helsingissä sekä koko Etelä-Suomen alueella. Ruoppaus saattaa olla oikea vaihtoehto, kun ranta on liian matala uimiseen tai muuhun virkistyskäyttöön. Ruoppaus kannattaa kuitenkin toteuttaa huolella, ja siksi kokenut Veppling Ky on hyvä valinta - tutustu ja ota yhteyttä!

Ruoppaukset tarpeidesi mukaan

Meiltä luontuu erilaiset ruoppaukset. Kohteesta riippuen toteutamme niin kaivuu- kuin imuruoppauksetkin. Tutustu ja ota yhteyttä!

Palvelut

  • Rantaruoppaus
  • Imuruoppaus
  • Kaivuuruoppaus
  • Pitkäpuomiruoppaukset

Huomioitavaa ennen ruoppausta

Ruoppaus voi välillä aiheuttaa yllättäviä haittavaikutuksia, ja sen takia kannattaa pyytää ammattilaisen apua jo suunnitteluvaiheessa. Ruoppaus myös vaatii aina ilmoituksen alueen ELY-keskukseen, ja suuremmissa ruoppauksissa täytyy kysyä lupa toimenpiteelle. Ruoppaus aiheuttaa veden samentumista, minkä takia sopiva ajankohta ruoppaukselle on silloin, kun vesialueita ei enää hyödynnetä virkistyskäytössä. Ruoppauksissa sopivin ajankohta on kevät ja syksy mutta pienempiä kivitöitä voi suorittaa myös kesällä.

Ota yhteyttä

Jos suunnitelmisssasi on ruoppaus, sen toteuttamiseen kannattaa valita kokenut ammattilainen, joka osaa asiansa. Pyhtäällä ja Etelä-Suomessa toimiva Veppling Ky on vesirakentaminen rautainen osaaja, joka ei jätä pulaan. Ota yhteyttä ja kysy tarjous jo tänään!

Suosittele meitä

Tarvetta vesi- tai maanrakennukselle?

Kerro meille, minkälaista palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä. Jos rakennustarpeesi on kiireellinen, tavoitat meidät parhaiten puhelimitse!

ruoppaus