Taitava infrarakentaminen Pyhtäältä

Vesirakennus Veppling tarjoaa infrarakentamisen palvelut Pyhtäällä ja koko Etelä-Suomessa. Palvelemme kaupunkeja, kuntia, yrityksiä ja yksityishenkilöitä  erilaisissa maa- ja vesirakentamiseen liittyvissä palveluissa.  Nykyaikaisella kalustollamme ja osaavalla henkilökunnallamme pystymme
toteuttamaan monenlaiset kokonaisuudet. Tutustu ja ota yhteyttä!

Kattavat palvelut

Infrarakentamisen palvelumme kattavat monenlaiset perusrakenteet. Me  rakennamme padot, pienvenesatamat ja muut vuosien tuomalla kokemuksella  ja taidolla. Jokainen kohde on yksilöllinen ja niin on palvelummekin - räätälöimme sen sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Ota yhteyttä

Oletko osaajaa vailla toteuttamaan maa- ja vesirakentamisen kokonaisuuksia? Pyhtäältä käsin Kotkassa, Loviisassa, Porvoossa, Helsingissä ja koko Etelä-Suomessa toimiva Vesirakennus Veppling on ammattitaitoinen ja kokenut  osaaja, joka on hyvä valinta toteuttamaan tarpeidesi mukaisen
infrarakentamisen. Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaista palvelua tarvitset!


Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Tarvetta vesi- tai maanrakennukselle?

Kerro meille, minkälaista palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä. Jos rakennustarpeesi on kiireellinen, tavoitat meidät parhaiten puhelimitse!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Vesirakennus J.Veppling Ky
Malmsintie 38 B
49220 SILTAKYLÄ

Y-tunnus: 2687703-8
Puh: 044 510 9524

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Vesirakennus J.Veppling Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.