Ruoppaus Pyhtäällä ja Etelä-Suomessa

Vesirakennus Veppling on vesirakentamisen ammattilainen, jolta saat ammattitaitoiset ruoppaukset Pyhtäällä ja lähialueilla kuten Kotkassa, Loviisassa, Porvoossa, Helsingissä sekä koko Etelä-Suomen alueella. Ruoppaus saattaa olla oikea vaihtoehto, kun ranta on liian matala uimiseen tai muuhun virkistyskäyttöön. Ruoppaus kannattaa kuitenkin toteuttaa huolella, ja siksi kokenut Vesirakennus Veppling on hyvä valinta - tutustu ja ota yhteyttä!

Ruoppaukset tarpeidesi mukaan

Meiltä luontuu erilaiset ruoppaukset. Kohteesta riippuen toteutamme niin kaivuu- kuin imuruoppauksetkin. Tutustu ja ota yhteyttä!

Palvelut

  • Rantaruoppaus
  • Imuruoppaus
  • Kaivuuruoppaus
  • Pitkäpuomiruoppaukset

Huomioitavaa ennen ruoppausta

Ruoppaus voi välillä aiheuttaa yllättäviä haittavaikutuksia, ja sen takia kannattaa pyytää ammattilaisen apua jo suunnitteluvaiheessa. Ruoppaus myös vaatii aina ilmoituksen alueen ELY-keskukseen, ja suuremmissa ruoppauksissa täytyy kysyä lupa toimenpiteelle. Ruoppaus aiheuttaa veden samentumista, minkä takia sopiva ajankohta ruoppaukselle on silloin, kun vesialueita ei enää hyödynnetä virkistyskäytössä. Ruoppauksissa sopivin ajankohta on kevät ja syksy mutta pienempiä kivitöitä voi suorittaa myös kesällä.

Ota yhteyttä

Jos suunnitelmisssasi on ruoppaus, sen toteuttamiseen kannattaa valita kokenut ammattilainen, joka osaa asiansa. Pyhtäällä ja Etelä-Suomessa toimiva Vesirakennus Veppling on vesirakentaminen rautainen osaaja, joka ei jätä pulaan. Ota yhteyttä ja kysy tarjous jo tänään!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 8Jaa

Tarvetta vesi- tai maanrakennukselle?

Kerro meille, minkälaista palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä. Jos rakennustarpeesi on kiireellinen, tavoitat meidät parhaiten puhelimitse!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Vesirakennus J.Veppling Ky
Malmsintie 38 B
49220 SILTAKYLÄ

Y-tunnus: 2687703-8
Puh: 044 510 9524

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Vesirakennus J.Veppling Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

ruoppaus