Vesirakentaminen vuosien kokemuksella Pyhtäältä

Vesirakennus Veppling on vesirakentaminen ammattilainen, joka toimii Pyhtäällä, Loviisassa, Kotkassa, Porvoossa, Helsingissä ja koko Etelä-Suomessa. Palveluita tarjoamme kaupungeille, kunnille, yrityksille ja yksityisille. Haluamme tehdä erinomaista jälkeä ja palvella ammattitaidolla. Tutustu ja ota yhteyttä!

Vesirakentamisen asiantuntijat palveluksessasi

Olemme erikoistuneet vedessä ja veden äärellä tapahtuvaan rakentamiseen. Meillä on vuosien tuoma kokemus ja osaaminen. Tutustu palveluihimme!

Palvelut

 • Imuruoppaus
 • Kaivuuruoppaus
 • Kaapelinlaskut ja putkienlaskut
 • Laiturirakentaminen
 • Purkutyöt

Ota yhteyttä

Minkälaista palvelua olet vailla? Vesirakennus Veppling on vesirakentamisen kokenut ammattilainen ja meiltä saat monipuoliset palvelut tarpeidesi mukaan Pyhtäällä ja Etelä-Suomessa. Vaikka et olisi löytänyt täällä sinulle sopivaa palvelua, sellainen voidaan räätälöidä. Ota yhteyttä ja kerro rakennustarpeestasi!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Tarvetta vesi- tai maanrakennukselle?

Kerro meille, minkälaista palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä. Jos rakennustarpeesi on kiireellinen, tavoitat meidät parhaiten puhelimitse!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Vesirakennus J.Veppling Ky
Malmsintie 38 B
49220 SILTAKYLÄ

Y-tunnus: 2687703-8
Puh: 044 510 9524

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Vesirakennus J.Veppling Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.